Sabtu, 27 Februari 2010

DOWNLOAD MP3 PUPUH DANGDANG GULA

Bagikan :

Watek Pupuh:
Ngagambarkeun kabungahan sareng kasugemaan
MILANG KALA
Laras Mataraman
Pupuh Dangdanggula
Dinten ieu estu bingah ati
Ku jalaran panceg milang kala
Kenging kurnia ti Alloh
Rehing nambihan umur
Tepung taun umur sim Abdi
Heunteu weleh neneda
Ka Gusti nu Agung
Malar umur teh mangpa'at
Tebih bahla turta pinarinan rijki
Sumujud ka Pangeran
Guru Wilangan/ Guru Lagu:
10 i, 10 a, 8 e/o, 7 u, 9 i, 7 a, 6 u, 8 a, 12 i, 7a
Padalisan 10
DOWNLOAD PUPUH DANGDANGGULA.MP3

POSTING BERKAITAN




Template design by:
m-template | Home

0 komentar:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Posting Komentar

Paling Populer

Ada kesalahan di dalam gadget ini
Bahasa: id I En I Ru I Sun