Jumat, 11 Februari 2011

Buku tamu

Bagikan :
Wilujeng Sumping,di Ruang pangacaprukan simkuring. Wilujeng tepang deui sareng saungsunda nu tos lami teu ka urus ku simkuring lantaran kasibukan simkuring pribados.. Insyaalloh simkuring bade ngalajengkeun deui sinareng ngamajukeun ieu blog.. Hampunten sateuacana bilih aya cariosan atanapi tulisan simkuring nu matak nganyerikeun manah pangersa.. Bilih aya kritik atanapi saran ti pangersa kanggo kamajuan ieu blog ,mangga di serat wae dina ieu buku tamu,insyaalloh simkuring ngawaler kana tulisan ti sadayana..

POSTING BERKAITAN




Template design by:
m-template | Home

24 komentar:

Moblogger Indonesia mengatakan...

Wah, pndah ke blogspot lg atau gmana nih kang.,? linknya sudah saya pasang.

Anonim mengatakan...

Hatur salam kanu ngagaduhan ieu Blog,nyanggakeun silaturahmi seja nganjang ka blog salira,mugi ditampi soksanaos mung lenggang kangkung teu jung jang jingjing kaleresan junu paceklik hapunten,teuaya sanes bade nyanggakeun pangrojong kana Blog salira anu masihkeneh malire kana kalinuhungan ki Sunda,mudah2an we ki Sunda masih keneh aya nu nhgamumule,duhhhhh nyaah teuing nasib ki Sunda.

SAUNG SUNDA mengatakan...

Hatur nuhun pisan lur tos kersa nganjang kana ieu blog sinareng pangrojong na,moga2 we nya simkuring tiasa teras ngarawat ieu blog sareng teras ngamumule kabudayaan urang

Fathe mengatakan...

Mampir blik gan,maaph tlat blsny :D . . .blh jg tuh lw kt tkar link.

Teja HTC mengatakan...

mampir lagi sob

sinalkogame mengatakan...

kunjungan balik dan follow ya mass...

nas mengatakan...

jasa buat account google adsense hanya 30rb, bisa di blog indonesia, berminat? call/sms 083871231893

Anisayu mengatakan...

kunjungan kmbali dg senyum perdana untukmu, mat malam!!!!

suryadewa mengatakan...

wahhh mantebs mantebs .. sapa yach ? =))

Zona Indonesia mengatakan...

Kacida bagjana mendakan blog anu ngamumule bahasa Sunda... mudah mudahan we majeng teras oge kenging pangajenan ti sadaya urang Sunda... :) Hatur nuhun sareng hapunten

suryadewa mengatakan...

ga pernah kasih kabar sih :P jd lupa gw wkwkwkw .... masih belum inget nih =))

HTC mengatakan...

kunjungan malam sobatku :D

THE MASTER mengatakan...

sekalian absen blogwalking juga neh sobat :D

suryadewa mengatakan...

telf po x x wkwkwkwkwk

MobZone mengatakan...

Malam kang, apa kbr? oh ya, kalau sempat, tolong link moblogger-indonesia.co.cc diganti http://mobzone.info , Trim's sblmnya.

SAUNG SUNDA mengatakan...

@MobZon Woke kang uda ane ganti

Teungaroko Bisinyeripanon mengatakan...

ngiring ngariung nya kang.. wios?? hehehhe hoyong ocon euy :D

ANDRI NUGRAHA mengatakan...

sampurasun dulur dulur sadaya

sim kuring nyuhunkeun kamus aksara sunda buhun, upami aya nu uninga, mugi kersa di kintun ka email abdi bos.andri@gmail.com

hatur nuhun sateu acan na

F. Suherman mengatakan...

abdi nuju milarian kamus translate indonesia ka Sunda sapertos anu biasa ti Dian Nugraha, kamana geuning teu aya ?
hatur nuhun.

BHINEKA TUNGGAL IKA mengatakan...

Ngamumule basa sareng kasenian Sunda
Assalaamu'alaikum Warahmatullahi Wabarakatuh, nepangkeun kasadayana, Kamus ieu masih teras ditambihan sareng didangdosan, tapi tos diuningaan ku 99 nagara, anu pangseringna urang Amerika sareng tamu tos dugi ka 64.000 langkung. Mangga uningaan dugi ka vidiona oge, manawi tiasa ngarojong.
Punten masih seueur keneh anu kirangna sareng punten pami website ieu dibukana laun atanapi sesah, margi seueur vidio kasenian sunda tina youtube. Haturnuhun.
http://kamusindonesiasunda.blogspot.com/

cescfitriasari mengatakan...

sampurasun...

aya dei te kang link humor2 sundana? aduh jadi ceceleketekan seri wae ie teh, hehe

Anonim mengatakan...

iiiiiihhhhh gimana sih GAK JELAS amat bikin TAMBAH sssssstttteeeerrrreeeesss aaajjjjaa !!! 8-} ~x( :L

Indra Yuliansyah mengatakan...

Sampurasun dulur dulur...!!! :D

Logi Yogi mengatakan...

situs poker
agen poker terbaik
agen poker terpercaya
poker uang asli
situs bandarq
poker online

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Posting Komentar

Paling Populer

Ada kesalahan di dalam gadget ini
Bahasa: id I En I Ru I Sun