Sabtu, 27 Februari 2010

DOWNLOAD MP3 PUPUH BALAKBAK

Bagikan :

Watek Pupuh:
Ngagambarkeun heureuy atanapi banyol tapi bari sopan
DAYEUH BANDUNG
Laras Madenda
Pupuh Balakbak
Dayeuh Bandung kiwari teuing ku rame, araheng
Gedong-gedong pajangkung- jangkung wangunna, alagreng
Tutumakan-tutumpakan balawiri lalar-liwat, garandeng
Guru wilangan/ Guru lagu:
12+3 e, 12+3 e, 12+3e
Padalisan: 3

DOWNLOAD PUPUH BALAKBAK.MP3

POSTING BERKAITAN




Template design by:
m-template | Home

1 komentar:

Anonim mengatakan...

Ass. Hatur nuhun, geuning mani pinter nya.

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Posting Komentar

Paling Populer

Ada kesalahan di dalam gadget ini
Bahasa: id I En I Ru I Sun