Minggu, 28 Februari 2010

DOWNLOAD MP3 PUPUH WIRANGRONG

Bagikan :

Pupuh Wirangrong
Watek Pupuh:
Ngagambarkeun nu kawiwirangan, era ku polah sorangan
SIEUN DORAKA
Laras Madenda
Pupuh Wirangrong
Kuring moal deui-deui,
Gaduh panata nu awon,
Ngabantah nu jadi indung,
Sieun dibendon ku Gusti,
Kawas Dalem Boncel tea,
Doraka ti ibu rama
Guru wilangan/ Guru lagu:
Padalisan:
DOWNLOAD PUPUH WIRANGRONG.MP3

POSTING BERKAITAN




Template design by:
m-template | Home

0 komentar:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Posting Komentar

Paling Populer

Ada kesalahan di dalam gadget ini
Bahasa: id I En I Ru I Sun