Minggu, 28 Februari 2010

DOWNLOAD MP3 PUPUH GURISA

Bagikan :

Watek Pupuh:
Ngagambarkeun jelema nu ngalamun atawa malaweung
SI KABAYAN
Laras Salendro
Pupuh Gurisa
Si Kabayan lalamunan
Pangrasa bisa nyetiran
Motor atawana sedan
Poho keur eundeuk-eundeukan
Na dahan emplad-empladan
Gujubar kana susukan
Guru wilangan/ Guru lagu:
8 a, 8 a, 8 a, 8 a, 8 a, 8 a, (+8 a, 8a)
Padalisan: 6 atawa 8
PUPUH GURISA

POSTING BERKAITAN




Template design by:
m-template | Home

0 komentar:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Posting Komentar

Paling Populer

Ada kesalahan di dalam gadget ini
Bahasa: id I En I Ru I Sun